Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA BELEDİYESİNDE 5’İ MÜDÜR 7 PERSONELE SÜRGÜN !

ALİAĞA BELEDİYESİNDE 5’İ MÜDÜR 7 PERSONELE SÜRGÜN !

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 2014 seçimlerini kazandıktan kısa bir süre sonra görevden alıp Kapalı Pazar yerinde bulunan belediye bürosuna gönderdiği müdürleri aradan 5 sene geçtikten sonra bu kezde Çankırı’nın belediyesi MHP’de olan iki ilçesine sürdü.

Acar, 5 müdür, 1 şef ve 1 düz memuru  geçtiğimiz yıl makam aracı hediye ettiği Çankırı’nın Bayramören ve Yapraklı Belediyelerine yollarken görevlendirme bildirimlerine kendi imzasını atmayıp bir belediye meclis üyesine imza attırdı. Müdürler, Mustafa Topçu, Turan Güloğlu, İbrahim Güzay, Hakan Arıcı, Erkan Altınova, Salih İşim’in yanısıra Meral Ayvacı ve Şef Tülay Gitti Aliağa Belediyesinden Çankırı’ya tayin edildi.

Alınan bilgiye göre, Erkan Altınova, emeklilk dilekçesi verip Çankrı’ya gitmeyecek. Salih İşim ise ameliyet olup rapor alacağı için yeni görevine başlamayacak. Salih İşim hariç diğer personele nakil tebligatları yapıldı. Meral Ayvacı’yada tebligat yapıldı ancak Ayvacı tebligata imza atmadı. Tebligat yapılan personelden önümüzdeki çarşamba günü yeni görev yerlerinde işbaşı yapmaları istendi.

Çankırı’nın Bayramören ve Yapraklı Belediyelerine gönderilen personel içinde bulunan Tülay Gitti’nin halihazırda Aliağa Belediyesinin en eski personeli olduğu öğrenildi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com