Sal, 3 Şub 2026
7.4 C
İzmir

SOYER: “ŞEHRİN REFAHI KABUĞUNU KIRMASINA BAĞLI..”

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Fuarlar Kenti İzmir” vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, farklı sektörleri düzenlenen fuarlarla İzmir’de buluşturmaya devam ediyor.

16-19 Mart tarihleri arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından yapılacak Leather&More-4. Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı’nın değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı İzmir Marina Nefes Restoran’da yapıldı.

Toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ege İhracatçı Birlikleri Deri ve Deri Mamülleri İhracatçı Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Zandar, Ege Bölgesi Sanayi Odası Deri İşleme ve Deri Ürünleri Sanayi Meslek Komitesi üyesi ve İzmir Serbest Bölgesi (İZBAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sevimli, İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şükran Nurlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve deri sektörü temsilcileri katıldı.

SOYER: “ŞEHRİN REFAHI KABUĞUNU KIRMASINA BAĞLI..”

Başkan Tunç Soyer, İzmir’in son yıllarda yaşadığı felaketleri vurgulayarak “Ekonomik krize, pandemiye rağmen büyümeye devam etmek, ihracata devam etmek her türlü takdirin üzerinde. Çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Siz bu coğrafyanın dirençli sanayicilerisiniz. Sizin yaşadığınız zorlukları dünyanın hiçbir yerinde kimse yaşamıyor. Siz bunlarla baş edebiliyorsanız çok daha fazlasını yapabilirsiniz. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZFAŞ olarak biz; sonuna kadar yanınızda olacağız. Bu şehrin refahının büyümesinin, kabuğunu kırıp dışarıyla bütünleşmesine bağlı olduğunu biliyoruz. Bir şehrin refahı ancak böyle büyür” dedi.

İhtisas fuarı sayısını yılda 11’den 31’e çıkardıklarını ifade eden Soyer, şöyle devam etti: “Leather&More çok daha fazlasını hak ediyor. Biz yanınızdayız, yanınızda olmaya devam edeceğiz. Hacminizi büyütmek, daha çok üretim ile ihracat yapmanız için üzerimize ne düşüyorsa yapmak istiyoruz. Biz, sizler büyürseniz, sizler daha çok üretir, ihracat yaparsanız bu şehrin refahının artacağını biliyoruz. Nerede sıkışırsanız orada yanınızda olacağız. Bu fuar çıtanın biraz daha yukarı çıktığı bir fuar olsun.”

BAŞKAN SOYER’E TEŞEKKÜR..

Deri ve Deri Mamülleri İhracatçı Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Zandar ise “Leather&More Fuarı, deri konfeksiyonda İzmir’in eksiği olan bir organizasyondu. Bu yıl dördüncüsünü düzenliyoruz. Desteklerinden ve katkılarından ötürü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu fuarı Shoexpo ile birlikte düzenleyeceğiz. İki sektörümüz de birbirine faydalı olsun, uyanışın, ihracatın geri geldiği, deri sektörünün geçmişe döndüğü bir ortam olur diye umuyoruz ” diye konuştu..

Bu Haftanın Sıcak Başlıkları

ABD, UMMAN DENİZİNDE İRAN İHA’SINI DÜŞÜRDÜ!…

KUZEYEGEHABER-ABD ordusu, Umman Denizi’nde İran’a ait bir insansız hava...

KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜNDEN, İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET…

Karşıyaka Stadyumu İçin Kritik Süreç: İhale Aşamasına Geçiliyor Karşıyaka Taraftarlar...

Aliağa Helvacı Spor U-18 Takımı İzmir Şampiyonu Oldu…

KUZEYEGEHABER-İzmir U-18 Ligi’nde sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken...

“ÖCALAN UMUDA, AHMETLER MAKAMA, DEMİRTAŞ YUVASINA…”

KUZEYEGEHABER-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin...

“ÇARŞI-PAZARDA FİYATLAR UÇUYOR AMA TÜİK YALAN ORANLARLA PEMBE BİR TABLO ÇİZEN İKTİDARIN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYOR..”

KUZEYEGEHABER-EYT Federasyonu genel başkanı Gönül Boran Özüpak sosyal medya...

Başlıklar

ABD, UMMAN DENİZİNDE İRAN İHA’SINI DÜŞÜRDÜ!…

KUZEYEGEHABER-ABD ordusu, Umman Denizi’nde İran’a ait bir insansız hava...

KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜNDEN, İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET…

Karşıyaka Stadyumu İçin Kritik Süreç: İhale Aşamasına Geçiliyor Karşıyaka Taraftarlar...

Aliağa Helvacı Spor U-18 Takımı İzmir Şampiyonu Oldu…

KUZEYEGEHABER-İzmir U-18 Ligi’nde sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken...

“ÖCALAN UMUDA, AHMETLER MAKAMA, DEMİRTAŞ YUVASINA…”

KUZEYEGEHABER-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin...

DEPREM SONRASI O BÖLGE DE FELAKET RİSKİ!…

KUZEYEGEHABER-Trabzon açıklarında yaşanan 3,8 büyüklüğündeki depremin ardından uzmanlardan bölgeye...

TÜİK, OCAK AYI ENFLASYONUNU AÇIKLADI…

KUZEYEGEHABER-Milyonlarca kişiyi doğrudan ilgilendiren fiyat gelişmelerine rehber olan enflasyon...

BÜYÜKŞEHİR’DEN GEBELİK’TEN 3 YAŞINA KADAR ÜCRETSİZ SAĞLIK VE EĞİTİM DESTEĞİ…

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzmir 95 Erken Çocukluk...

Benzer Haberler

Popüler Kategoriler