Ana sayfa » Güncel » SİVAS 10 DAKİKA ARAYLA 2 KEZ SALLANDI!…

SİVAS 10 DAKİKA ARAYLA 2 KEZ SALLANDI!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Sivas Merkez’de 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD’ın depreme ilişkin paylaştığı ilk bilgilere göre, 4.7 büyüklüğündeki deprem 10.57 kilometre derinlikte meydana geldi.

4.7 büyüklüğündeki depremin ardından, 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiği duyuruldu. Yeni depremin derinliğinin ise 22.98 km olduğu kaydedildi. Deprem, kentte kısa süreli paniğe neden oldu. Bazı vatandaşlar ev ve işyerlerinden çıkarken, derste olan öğrenciler de öğretmenleri tarafından tahliye edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremlerin ardından yaptığı ilk açıklamada, ilk belirlemelere göre herhangi olumsuz bir durumun olmadığını açıkladı. Yerlikaya şunları kaydetti:

“AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına derhal başladı. İlk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.”

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek de depremlere ilişkin ilk açıklamasında, ilk taramalarda olumsuz bir duruma rastlanmadığını kaydetti. Şimşek, çalışmaların devam ettiğini belirttiği açıklamasında, duruma göre ek tedbirler olacağını belirtti…

Kaynak-Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com