Ana sayfa » Güncel » İZMİR BÜYÜKŞEHİR’DEN ALİAĞA’YA KENT LOKANTASI…

İZMİR BÜYÜKŞEHİR’DEN ALİAĞA’YA KENT LOKANTASI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun öncülüğünü yaptığı Kent Lokantaları Türkiye’de büyük bir heyecan fırtınası yarattı. 40 liraya tertemiz mekanlarda kaliteli yiyeceklerle karnını doyuran vatandaş sayısı arttıkça memnuniyet zinciri yurdun dört bir yanına ulaşmaya başladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’da bu zinciri büyüten CHP’li başkanlar arasına katıldı. Tugay İzmir’in çeşitli yerlerinde hizmete açtığı 4 Kent Lokantasına Aliağa’da 5. eklemek üzere talimat verdi.

Bu amaçla Kültür Mahallesi Hükümet Caddesindeki Dönmez Otelin karşısında bulunan Kahvehane kiralandı, Aliağa’nın Kent Lokantası kısa bir süre sonra burada hizmet vermeye başlayacak.

Edinilen bilgiye göre 4 çeşit yemek 50 lira’ya Aliağa’lılara sunulacak. Başkan Tugay seçim döneminde Aliağa’ya gelmiş ve yaptığı konuşmada Kent Lokantalarından bahsederek seçilmesi halinde bu hizmeti İzmir’e getirmek istediğini belirtmişti.

Tugay 4 Kent Lokantası açarak sözünü tuttu. Bu hizmetin İzmir’in 30 ilçesine de yayılması ekonomik sıkıntılar altında karnını doyurmakta güçlük çeken İzmir’li yurttaşların en büyük dileği…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com