Ana sayfa » Güncel » DEMİRTAŞ: “ELEKTRİK VE DOĞALGAZ’A ENFLASYONU DÜŞÜK GÖSTERMEK İÇİN ZAM YAPMAYACAKLAR…”

DEMİRTAŞ: “ELEKTRİK VE DOĞALGAZ’A ENFLASYONU DÜŞÜK GÖSTERMEK İÇİN ZAM YAPMAYACAKLAR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın elektrik ve doğal gaz faturalarına 3 ay boyunca zam yapılmayacağını açıkladı. Vatandaşlar ‘zam yok’ açıklamasına sevinirken ekonomist Özgür Demirtaş’tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Demirtaş’ın neden zam yapılmadığını açıkladığı paylaşıma dakikalar için çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Özgür Demirtaş, elektrik ve doğal gaza zam yapılmamasının nedeninin enflasyonu düşük göstererek çalışan kesime az zam yapmak olduğunu söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında 2024 sonuna kadar herhangi fiyat artışı öngörmüyoruz” açıklamasını yapmış ayrıca elektrikte yeni dönemde tüketimi yüksek olana daha az destek verileceğini söylemişti.

Milyonlarca vatandan elektrik ve doğal gaza zam gelmeyecek diye sevinirken Özgür Demirtaş’tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Özgür Demirtaş, “Enflasyonu bu yıl olduğundan düşük gösterip, ücretlere yılbaşında AZ zam yapmak için kata-külli, Dalavere!” dedi…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com