Ana sayfa » Siyaset » “ERDOĞAN ÇIKSIN VE HER ŞEYİ ORADA ANLATSIN…”

“ERDOĞAN ÇIKSIN VE HER ŞEYİ ORADA ANLATSIN…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu’nu makamına ziyaret gerçekleştirdi. Özel, belediyeden ayrılırken basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TBMM’ye bizzat gelerek her şeyi anlatması gerektiğini belirterek, “Bir ülkenin Cumhurbaşkanı Meclis’in kürsüsüne çıkıp ‘Bize İsrail yakında saldıracak hedeflerinde Anadolu toprakları biz varız’ diyorsa derhal bunun bütün gerekçelerini, bütün kanıtlarını bütün istihbaratını o Meclis’te paylaşması lazım. İlgili bütün bakanlar bilgi versin ama Erdoğan çıksın ve her şeyi orada anlatsın” şeklinde konuştu.

Kapalı oturumların tutanaklarının 10 yıl boyunca gizli kaldığını hatırlatan Özel, devlet ciddiyetine uygun şekilde bir bilgilendirme yapılması gerektiğini belirterek ”Tatmin olmazsa toplantıda konuşulanları milletimle paylaşırım” ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Özel “Benim endişem bu meselenin suni bir gündem olarak köpürtülüp güvenlik kaygılarıyla yitirilen siyasi itibarın geri tahkim edilme çalışmasıdır. Eğer bunu yapmaya kalkan olursa ifşa ederim” dedi…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com