Ana sayfa » Güncel » MÜŞTERİLERİ DOLANDIRILAN DENİZBANK’TAN DOLANDIRICILARA KARŞI UYARI MESAJI!…

MÜŞTERİLERİ DOLANDIRILAN DENİZBANK’TAN DOLANDIRICILARA KARŞI UYARI MESAJI!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Denizbank’ın Florya ve Büyükdere şubelerinde geçmişte müdürlük yapan Seçil Erzan’ın başını çektiği ve aralarında Fatih Terim, Fernando Muslera, Arda Turan ve Emre Belözoğlu gibi ünlü futbolcuların yer aldığı dolandırıcılık davası devam ederken Denizbank cephesinden dikkat çeken bir hamle geldi.

Dolandırıcılık davasının ana unsuru haline gelen Denizbank, müşterilerine “Bu kadarı da olmaz” dedirtecek bir mesaj attı. Mesajda banka, müşterilerini yüksek kazanç vaadiyle yapılan yatırım dolandırıcılığına karşı uyardı. Bununla da yetinmeyip sanki Seçil Erzan davasından bahsedermiş gibi “Ünlülerin ve büyük firmaların isimleri kullanılarak yapılan tekliflere itibar etmeyin” mesajı gönderdi.

Mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Değerli Müşterimiz, yüksek kazanç vaadiyle yapılan yatırım dolandırıcılığına karşı dikkatli olunuz. Sosyal medya üzerinden ünlülerin veya büyük firmaların isimleri kullanılarak yapılan tekliflere itibar etmeyiniz. Kişisel bilgilerinizi kimseyle paylaşmayıp, para göndermeyiniz. Şüpheli bir durumla karşılaştığınızda bize ulaşabilirsiniz…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com