Ana sayfa » Güncel » İRAN’DAN İSRAİL’E BALİSTİK FÜZE SALDIRISI!…

İRAN’DAN İSRAİL’E BALİSTİK FÜZE SALDIRISI!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İran’ın İsrail’e yönelik başlatması beklenen füze saldırısı başladı. İsrail ordusu, İran’dan İsrail’e balistik füze fırlatıldığını açıkladı. Başkent Tel Aviv ve Kudüs’te siren sesleri yükselirken, Demir Kubbe hava savunma sistemi devreye girdi. İsrailliler, sığınaklara sığındı.

SIĞINAKLARA YAKIN YERLERDE KALIN ÇAĞRISI…
İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Lübnan’dan atılan bir füze nedeniyle Tel Aviv’in kuzeyindeki bölgelerde sirenlerin çaldığı belirtildi. Atılan füzenin havada imha edildiği aktarılırken, Tel Aviv bölgesi sakinleri için bir dizi uyarı yapıldı. Tel Aviv sakinlerinden sığınaklara yakın bölgelerde kalmaları ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları istendi.

İran Devrim Muhafızları Ordusu tarafından yapılan açıklamada, “Haniye, Nasrallah ve Nilfuruşan’ın intikamı için işgal altındaki toprakların kalbini hedef aldık. Siyonist rejim, İran’ın saldırılarına karşılık verirse daha ağır saldırılarla karşı karşıya kalacak” ifadeleri kullanıldı.

İran Devlet Televizyonu, İran’ın İsrail’e yönelik geniş çaplı füze saldırılarını başlattığını duyurdu. Yapılan açıklamada, “Yüzlerce balistik füze İsrail hedeflerine ateşlendi” dedi…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com