Ana sayfa » Güncel » “KARADENİZ PATLAYACAK, 60 KİLOMETRE YAKININDA HAYAT KALMAYACAK…”

“KARADENİZ PATLAYACAK, 60 KİLOMETRE YAKININDA HAYAT KALMAYACAK…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Jeoloji, Tarih, Sosyoloji ve Felsefe alanındaki yorumları ile sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Celal Şengör, Türkiye’ye ilişkin korkutucu bir kehanette bulundu.

Candaş Tolga Işık’ın sunduğu Kafa TV’deki bir YouTube yayınına katılan uzman isim, Karadeniz’deki zehirli gaz miktarının gün geçtikçe arttığına dikkat çekerek, Karadeniz’in uzak bir gelecekte patlayacağını ve bu durumdan kaçışın olmayacağını açıkladı.

“KARADENİZ’İN 60 KİLOMETRE YAKININDA HAYAT KALMAYACAK”

Söz konusu gazların bir gazoz gibi süreklü yüzeye çıktığını belirten Şengör, söz konusu felakete yönelik bir takvim paylaşmasa da, bu durumun İstanbul da dahil olmak üzere Karadeniz’e kıyısı olan bütün şehirlerin 60 kilometrelik alanında yaşam belirtisi bırakmayacağına işaret etti.

İşte Şengör’ün açıklamalarından öne çıkanlar…

“Karadeniz zehirli gazlar biriktiriyor ve nihayetinde bu gazlar püskürmeye başladı. Karadeniz patlayacak nihayetinde. Çünkü içerisinde gazlar var. Bu gazlar giderek artıyor ve sonunda gazoz gibi yüzeye çıkacaklar.

Karadeniz’in 60 kilometre çevresinde yaşayan ve oksijen soluyan hiçbir canlı kalmayacak. Bunu biraz mürekkep yalamış, coğrafya okumuş herkes biliyor. Geçen yüzyıldan beri Karadeniz’deki oksijenli kısım 200 metreden 180 metreye kadar düştü.

Ne zaman patlayacağına net bir yanıt veremem. Çünkü üzerinde takvimlendirme olarak çalışmadım. Ancak kaçış yok, er ya da geç Karadeniz patlayacak…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com