Ana sayfa » Siyaset » “ANAYASA’NIN İLK 4 MADDESİNE ŞAİBELİ TAVIR GÖSTERENLER, BİZİM İÇİN YOK HÜKMÜNDEDİR…”

“ANAYASA’NIN İLK 4 MADDESİNE ŞAİBELİ TAVIR GÖSTERENLER, BİZİM İÇİN YOK HÜKMÜNDEDİR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, açıklamasında son günlerde HÜDA PAR tarafından tartışmaya açılan ilk Anayasanın ilk 4 maddesine ilişkin de konuştu.

Bahçeli, konuya ilişkin açıklamasında çok sert tepki verirken, “MHP’ye anayasanın ilk dört maddesi kapsamında yoklama yapmak kimsenin haddi değildir. Kim olursa olsun, anayasasının ilk 4 maddesine şaibeli tavır gösterenler, şaşı bakanlar yok hükmündedir. Özgür Beyin bize soru sormak yerine böylesi bayağı ve sakat tartışmanın neden gündemde tutulduğunu, kendisinden başlatmak kaydı ile itiraf etmesi akla ve adamlığa en yatkın seçenektir” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

MHP, yeni yüzyılda entelektüel, felsefi, fikri, siyasi ve kalibre açısından en iyi donanıma sahip olduğunu yeniden gösterecektir. İşimiz çok yolumuz çetin, yükümüz ağırdır.

MHP geçmişin ilhamı ile geleceğin istikametini isabetle tayin etmenin amacındadır.

Karamsarlık aşılamaya çalışanlar, ahlaki moral değerlerimizi aşındırmaya çalışanlar elbette vardır. Bu görüşümüzü teyit eden pek çok mahsurlu gelişme, milletin gözü önünde perdesi kapanmayan bir şekilde temsil edilmektedir.

Milli birlik ve dayanışma hissiyatımızı yalnızca yıkık bir duvara kalan harabeye dönüşmesi, hedeflenmektedir. Kuşatma şiddetlenmiş, kundakçılar çoğalmıştır.

Hiç kimse merak buyurmasın bu insan müsveddeleriyle kaçınılmaz hesabımız mutlaka görülecektir. Komprador muhalefetin, kolonyal aydınların, komisyoncu gazetecilerin, kobaylaşmış yazarların, kompleksli yorumcuların, kokuşmuş kaymak tabakanın, komünist azınlığın, komitacı çevrelerin rehin alacağı, tarihi haklarını karalayacağı bir millet yoktur. Tam tersi bir iddiada bulunmak şerefsizlikle eş değerdir.

Gerçekleri söylemekten korkanların ne özüne ne sözüne güven duyulacaktır.

MHP’ye anayasanın ilk dört maddesi kapsamında yoklama yapmak kimsenin haddi değildir. Kim olursa olsun, anayasasının ilk 4 maddesine şaibeli tavır gösterenler, şaşı bakanlar yok hükmündedir. Özgür Beyin bize soru sormak yerine böylesi bayağı ve sakat tartışmanın neden gündemde tutulduğunu, kendisinden başlatmak kaydı ile itiraf etmesi akla ve adamlığa en yatkın seçenektir.

Anayasanın 4. Maddesinden hareketle ilk üç maddeyi değiştirmeye yeltenecek ve buna muvaffak olacak bedbahtla bu dünya gözüyle müsaade etmemiz imkansızdır. Emel sahipleri kendilerine mutlaka kendilerine çeki düzen vermekle mesuldür…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com