Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ…

ALİAĞA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Fenerbahçeliler Derneğinin 10. Genel Kurulu yapıldı. ALTO toplantı salonunda yapılan kongre, divan kurulunun oluşumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Mevcut Başkan ve tek listeyle girilen yeni dönemin başkan adayı Av. Hamit Erdem konuşma yaptı. Erdem’in konuşması şöyle:

“Bugün burada, Türk sporunun en köklü kulübü olan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün nadide Derneklerinden Aliağa Fenerbahçeliler Derneğinin 10. Olağan genel kurul toplantısını yapmak üzere toplandık.

Her ne kadar Türkiye deki ilk Futbol Kulübünün 1903 yılında Beşiktaş olduğu söylense de aslında Türkiye’nin ilk Futbol Takımı 1901 yılında kurulan Black Stockings yani Siyah Çoraplılar Klübüdür ve takımımızın bugün bulunduğu Kadıköy semtinde kurulmuştur. 1907 yılında Siyah Çoraplılar tarafından kurulan Fenerbahçe ise bu özelliğiyle sadece Türkiye’nin kurulan ilk spor kulübü değil, aynı zamanda Türk milletinin güçlü bir sembolüdür.

Kulübümüzün Genel Kurulu birkaç ay önce henüz yapılmış olup Başkanlığa yeniden seçilen Sayın Başkanımız Ali Koç u Aliağa Fenerbahçeliler Derneği Olarak canı gönülden tebrik eder Fenerbahçe’mizin başarısı için uğraş sarf eden tüm yönetim kuruluna başarılar diler, hedefteki şampiyonluğun kazanılması içinde en içten dilek ve dualarımızı niyaz ederiz.

Bugün Fenerbahçe, yenilenmiş bir yönetim anlayışı ve güçlü bir kadro ile sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da zirveye oynamayı hedefliyor. Son yıllardaki transfer hamleleri, kulübümüzün yeniden yapılanma sürecinde olduğunu gösteriyor.

Fenerbahçe’miz müzesinde sayısız kupaları barındıran ve gücünü tarihinden ve büyük taraftarından alan bir kulüp olup aynı zamanda Kurtuluş savaşımız zamanında işgalci kuvvetlere karşı amansız sportif mücadele ile de efsaneleşmiş, mücadelenin sadece silahla, cephede vuruşmakla değil spor sahasında da nasıl başarı ile gerçekleştirileceğini göstererek iftihar etmemize mazhar olmuştur.

Kulübümüzün ve camiamızın geçen yıl destekleriyle tamamlanan ve gösterime giren Zaferin Rengi filmi ile gerçek hatta yaşananlar filme alınmış ve gelecek nesillere aktarımı sağlanmıştır. Emeği geçen herkese kuruma kuruluşa kişi ve galasından olağan gösterimine dernekleriyle gruplarıyla akın akın filmi seyretmeye giden Büyük Fenerbahçe Taraftarına teşekkürü bir borç biliriz.

Son birkaç yıl şampiyonluk yaşayamadık. Bunun başlıca sebeplerini hepiniz biliyorsunuz. Sezon sonunda ligin ikinci takımı ile üçüncü takımı arasında en az 30 puan fark oluyorsa, ikinci takım 100 puan topluyor ama şampiyon olamıyorsa, adı lazım değil bir takım 57 faul yapıp sadece 7 sarı kart alıyorken Fenerbahçe’mize acımasızca kırmızı sarı kart gösteriliyorsa, önemli maçlardan önce Fenerbahçe’mizin kilit oyuncuları kartlarla doğranıyorsa, ne tesadüftür ki adı lazım olmayan bu kulüp içeride şampiyon yapılırken Avrupa Kupalarında başarısız kalıyorsa durum bize göstermektedir ki bi yerlerde yanlış bir düzen tutturulmuş ve bu düzenin sahipleri kendilerine ve kolladıkları takıma fayda sağlamışlardır.

Henüz başlayan ve devam eden ligimizde başta Futbol takımımıza olmak üzere tüm takımlara adil futbol yönetimi dahilinde başarılar diliyoruz. Kendi takımına yapılan haksız bir kayırma hakem kararını objektif olarak eleştiren Büyük Fenerbahçe taraftarı karşısında kendilerine yapılan tüm kayırmaları reddeden ve biz hakkımızla şampiyon olduk diyen malum takım taraftarlarını da Yüce Allaha havale ediyoruz.

Aliağa derneğimiz Kuzey Ege Bölgesinde yer alan15 Dernekten biridir ve 18 Yıldır faaliyetini başarı ile sürdürmektedir. İlk Başkanımız Veysel Temel İkinci Başkanımız Armağan Destanoğlu, üçüncü Başkanımız Bülent Aydın’dır. Kendilerine ve geçmişte yönetim kurullarında görev almış arkadaşlarımıza ahde vefa olarak geçmişteki başarılı çalışmaları ile bugüne kadar bizlere vermiş olduğu destekler için gönülden teşekkürü bir borç biliriz.

Daha sonra tarafıma görev tevdi ettiğiniz Başkanlığı bugüne kadar sürdürmeye çalıştım. Felsefemiz hiçbir zaman ben olmadı. Daima biz ve bizler olarak çalışıp üretmeyi şiar edindik. Dernek yönetim kurulu olarak Derneğimizin kasasını daima güçlü tutmaya, özenli harcamalar yapmaya, Fenerbahçe sevgisini küçüklere aşılamaya, Fenerbahçelileri bir arada tutmaya, takımımıza daima destek olmaya, yardım isteyene elinden geldiğince yardımcı olmaya gayret ettik.

Takımımızın iç saha, deplasman ve Avrupa Kupaları maçlarında bilet temini ve taraftar gönderilmesinde çok önemli aşamalar katettik. En önemlisi kulübümüzün akreditasyon kurallarını yerine getirmiş bir derneğimiz bulunuyor. Bu sayede kulübümüz ile derneğimizin iletişimi, yardımlaşması, irtibatın sağlam olması hedeflenmiş ve başarıya ulaşılmıştır.

Bu yıl Süper Ligde mücadele eden Şehrimizin Takımı Göztepe ye misafir olan takımımıza konaklaması sırasında katkı sunan 15 Kuzey Ege Derneğinden biri olmaktan dolayı gururluyuz. Ayrıca geçen yıl Aliağa da konaklayan Genç Basketbol Takımımızın tüm konaklaması yönünden destek olmayı siz güçlü taraftarlarımız ve üyelerimiz sayesinde sağladık. Hepinize bu yönden ayrıca teşekkürlerimizi iletmekteyiz.

Üyelerimizin bir beklentisi olan lokal istemi halen olumlu yanıt bulmamıştır. Bilindiği üzere Aliağa Restorancılık bölgesi Plajlar mevkiinden başlamakta Aliağa Ticaret Odası havalisinde bitmektedir. Bu bölgedeki sayılı restoranlar ise faal çalışmakta olup herhangi bir lokale dönüşüm imkanı bugüne kadar sağlanamamıştır. Durum Belediye Başkanı olan Üyemiz Sayın Serkan Acar’a iletilmiş olup çözümü için süreç beklenmektedir. Lokal sorunumuzun en kısa sürede nihayete kavuşturulması ortak temennimizdir.

Biliyoruz şampiyonluğa hasret kaldığımız gibi şampiyonluk yemeklerini de çok özlediniz. Yaparsa Fenerbahçe’miz yapar şuuruyla bu yıl olası Şampiyonluk Balosunun en ihtişamlısı yine Fenerbahçe’mizin büyük taraftarınca yapılarak kutlanacaktır.

Fenerbahçe, yalnızca başarılarıyla değil, taraftarıyla da Türk sporunda benzersiz bir yere sahiptir. ‘Hep destek, tam destek’ anlayışıyla hareket eden Fenerbahçe taraftarı, kulübümüzün en büyük itici gücü olmuştur ve olacaktır.

Sözlerime son verirken 10. Olağan genel kurul toplantımıza katılımınız dolayısıyla hepinize hoşgeldiniz der, değerli teveccühühleriniz dolayısıyla teşekkürlerimizi sunarız. Saygılarımızla…

Kongre sonrası yeni yönetim şu şekilde belirlendi:

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com