Ana sayfa » Güncel » KÜÇÜK NARİN’İN AĞABEYİNİN KOLUNDAKI ISIRIKLAR KİME AİT?…

KÜÇÜK NARİN’İN AĞABEYİNİN KOLUNDAKI ISIRIKLAR KİME AİT?…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde, 21 Ağustos’ta Kur’an kursundan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları 9. gününde devam ediyor.

Küçük Narin’i arama çalışmalarında şimdiye kadar 7 iz köpeği ile 11 bin dönüm alan tarandı. Yakınları ve mahalleli dahil 130 kişinin ifadesi alındı.

Jandarma Sualtı Arama Kurtarma’ya (JAK) bağlı dalgıç ekipler de mahalledeki yaklaşık 4 metre derinliğindeki su kuyusunda arama yaptı.

Ekiplerce, mahalleye yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta bulunan Eğertutmaz Deresi’nde de çalışma başlatıldı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Biz her türlü ihbarın üzerine gitmekteyiz. Şu anda çember çok daraldı. Devlet tüm imkanlarını bize verdi ve bunları kullanıyoruz. Çok kısa bir süre kaldığını düşünüyorum. Elimizde deliller var, ifadeler var. Narin’in dakika dakika köydeki hareketlerini kayıt altına aldık. Deliller üzerinde yürüyoruz, sonuca çok yaklaştık. Biz olayı ister istemez adli vaka olarak görüyoruz.

Biz bütün ihtimalleri değerlendiriyoruz. Sizlere açıklayamadığımız her türlü ihtimali değerlendiriyoruz. Arama çok daha büyük çaplı bir arama. Biz en ufak ihtimali bile değerlendirmek zorundayız, sonuç alacağız. Narin’imizi sağ olarak bulmak istiyorum. Gönlümüz onu sağ olarak bulmak. Gönüller yaralı, 85 milyon bu olaya çok üzülüyor. Biz geceleri dahi uyumuyoruz.”

AĞABEY İSTANBUL’A SEVK EDİLDİ
Başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelinin ağabeyi E.G. (18) olduğu ortaya çıktı.

Kollarında ısırık izleri olduğu belirlenen E.G.’nin İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildiği, yapılacak incelemeden sonra ise tekrar Diyarbakır’a getirileceği öğrenildi…

Kaynak-Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com