Ana sayfa » Güncel » ÜLÜK: “ATATÜRK’ÜN KENTİNDE, KOÇ’MU BOYUN EĞDİRECEK İZMİR’E VE GÖZTEPE’MİZE?…”

ÜLÜK: “ATATÜRK’ÜN KENTİNDE, KOÇ’MU BOYUN EĞDİRECEK İZMİR’E VE GÖZTEPE’MİZE?…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Birde futbol sevdamız var. GÖZTEPE doğduğum, yaşadığım semtin takımı. Güzelyalılıyım ve gururla ifade ediyorum ki Göztepeliyim.

İşte Göztepe’mize ve İzmire, pazar günü konuk olduğu Gürsel Aksel stadında ukalalık yapan, saygısızlık yapan ve 6222 sayılı yasanın kendisine uygulanmayacağını düşünen Ali Koç’un haksız ve hatalı olduğunu yasalar önünde teyit etmek için ihbar ve şikayette bulunduk.

Üzerimize de vazife bildik. Göztepe futbolda bir sevdadır bizim için ve Göztepe’yi savunmak her zaman vazifemizdir.

Biz İzmirliyiz. Kabadayılık, mafyavari ukalalık, zengin şımarıklığı sökmez buralarda….zira konakları yakan Çakıcı Efenin, Yedi düvelin ordularını denize döken Efelerin ve Mustafa Kemal’in askerlerinin futbol mabedinde jakoben ukalalık ile şov yapamazsınız Ali bey…

Bütün Dünya öğrendi…
Siz de öğreneceksiniz…

Tarcan ÜLÜK

Bu sözler İzmir Barosu Avukatlarından Tarcan Ülük’e ait. Maç oynandığı sırada Stada giren ve bir skandala neden olan F.Bahçe kulübü başkanı Ali Koç’a yönelik sert tepkisiyle dikkatleri üzerine topladı Ülük.

Kuzey Ege Haber olarak Tarcan Ülük’e röportaj yaptık ve Ülük hem tutkunu olduğu Göztepe bağlamında hem de güncel olaylarla ilgili sorular sorduk…

1-Kuşkusuz bir hukuk insanı olarak sizde iddialı birisiniz. Ali Koç’u ihbar ve şikayet ettiniz, sonrasında basına bazı açıklamalar yaptınız. Ali Koç’un ailevi durumu, sansasyonel davranışları ve en son Maçta neden olduğu skandal dikkate alındığında Yasalar önünde herkes eşittir, ancak bazıları daha da eşittir! şekildeki benzetmeye olan uygunluk sizi tedirgin etmiyor mu?.

“Siyonizmin Türkiye temsilcisi Koç grubunun şımarık ve züppe Başkanından da bir çekincem yok. Yaptığı 6222 sayılı yasaya göre suçtur. Atatürk’ün kentinde Koç’mu boyun eğdirecek İzmire ve Göztepe’mize Ben İhbar ettim. Gerisi işini yapması gerekenlerin konusu.

2-Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla 120 seneyle yargılanan Dilan Polat’ın 9 buçuk ay yatıp tahliye edildi.. Buna karşın Dilruba halen hapiste, bir şey çalmadı, adam öldürmedi, yaralamadı. Sadece ifade özgürlüğü bağlamında İki kelime bir şey söylemek istedi. Bu nasıl bir çifte standarttır?. Bu ülkede hala kanun var, adalet var denilebilir mi?.

“Hukuk AK Parti iktidarı döneminde tamamen siyasallaştı. Kantar bozuldu. Elbet bir gün düzelir. Düzelmezse Cenab-ı Allahın adaletinden kimse kaçamaz.

3-Kırmızı çizgilerinizi sıralamışsınız. Siz bunlarla ilgili taviz vermez durumdasınız, peki ya içinde yaşadığımız toplumun davranışları?, gelinen nokta itibariyle ne kırmızı çizgiler kaldı ne de bunları savunacak refleks ve tavır. Bu durum sizi üzüyor mu?, neler hissediyorsunuz?..

“Hayatım boyu neye inanırsam onu konuştum. Siyaset te yapmıyorum. Hiç bir siyasal hedefim de beklentim de yok. Kim ki
✅ALLAH’a,
✅İslama,
✅Peygamberimize,
✅Kurana,
✅Cumhuriyetimize,
✅Devletimize,
✅Milletimize,
✅Atatürk’e vb
Değerlerimize haksız, hukuksuz husumet yönettiyse, yasalar önünde hesap sormak için harekete geçtik ve geçmeye devam ediyoruz…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com