Ana sayfa » Siyaset » “BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ AKP’NİN SİYASİ ŞANTAJINDA…”

“BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ AKP’NİN SİYASİ ŞANTAJINDA…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, AKP’nin siyasi şantajla belediye başkanlarını transfer etmeye çalıştığını öne sürdü.

Erbakan açıklamasında, “AK Parti, Yeniden Refah Partili belediye başkanlarımızı siyasi şantajla AK Parti’ye transfer etmeye çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Erbakan sosyal medyadan yayımladığı açıklamasında, “İktidarın gücünü elinde bulunduranlar Yeniden Refah Partimizden seçilen belediye başkanlarımıza, kamu gücünü kullanarak hizmet yaptırmayacaklarını göstererek, hizmetlerin yapılması için gerekli imkanları, belediye başkanlarımızın partimizden istifa ederek kendi saflarına geçmesi karşılığında vereceklerini ima ve ifade etmektedirler” diye yazdı.

Erbakan açıklamasının devamında çok sert ifadeler kullanırken şunları kaydetti:

“Yeniden Refah Partili belediye başkanlarımızın faaliyetlerini engelleyerek onları hizmet edemez hale getirmek, siyasi şantajla başkanlarımızı AK Parti’ye transfer etmeye çalışarak milletimizin 31 Mart’ta ortaya koyduğu iradeyi hiçe saymak, ne siyasi ne de ahlaki bakımdan uygun bir davranış değildir.

Bu noktada milletin tercihini, iradesini yok sayarak, şahsi ikbal , menfaat ve konforları uğruna saf değiştirenleri de milletimiz elbette ki affetmeyecektir.

Bu gibi siyasi operasyonlar, milletimizin büyük teveccühüne mazhar olan, her ay üye kayıt rekorları kırarak emin adımlarla hedefe doğru ilerleyen, Türkiye’nin en hızlı büyüyen siyasi partisi Yeniden Refah Partimizin yükselişini asla durduramayacaktır.”

Son günlerde kamuoyunda AKP’ye geçecek milletvekilleri ve belediye başkanları gündemden düşmezken, AKP’li Hamza Dağ da “AK Parti ailesini büyütmeye devam edeceğiz. Sayı olarak artma ihtimali var. Belediye başkanlığında 15 veya daha fazla ilçe ve belde belediye başkanı noktasında katılımlar var. Milletvekili olarak 2 var. Bugün içinde bazı görüşmeler var” açıklamasını yapmıştı…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com