Ana sayfa » Spor » FUAT UÇAR MİLLİ SINAVI BAŞARIYLA VERDİ…

FUAT UÇAR MİLLİ SINAVI BAŞARIYLA VERDİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-15-24 Ağustos 2024 tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek 2024 Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası B Ligi’ne hazırlanan U16 Yıldız Kız Milli Takımımız, 8 Temmuz 2024 tarihinde Kocaeli’nde kampa girerek çalışmalarına başladı.

Başantrenör Erkan Metin yönetiminde çalışmalarını sürdüren 16 Yaş Altı Kız Milli Takımımızın hazırlık kampı iki etaptan oluştu.

Bu süreçte, 16 Yaş Altı Kız Milli Takımımız oynadığı hazırlık karşılaşmasında Ürdün 18 Yaş Altı Kız Milli Takımı’nı 123-70’lik skorla yendi. İzmit’te oynanan karşılaşmada Millilerimizde Şevval Yalınkaya 17 sayı – 2 asist, Ece Çelik 19 sayı – 3 ribaund – 1 asist, Melisa Dönmez 13 sayı – 2 ribaund – 3 asist ve Zeynep Naz Avcı 13 sayı – 2 asist ile oynadı.

İkili temas maçlarında karşılaştığı Karadağ’ı mağlup etti.

Ay-Yıldızlılarımızın Tivat’ta aldığı sonuçlar şu şekilde:

17 Temmuz Çarşamba
21.00 Karadağ 62–65 Türkiye

18 Temmuz Perşembe
21.00 Karadağ 57–69 Türkiye

Şampiyonluk parolasıyla çalışmalarını sürdüren 16 Yaş Altı Kız Milli Takımımızın idari, teknik ve sporcu kadrosunda yer alan bütün herkese büyük görev düşüyor. Ay-Yıldızlılarımıza şampiyonada başarılar diliyoruz.

Ülkemizin saygın ve köklü kulüplerinden biri olan Pınar Karşıyaka’nın yıllara meydan okuyan malzeme sorumlusu Fuat Uçar, hazırlık kampında başarılı ve etkin performansı ile dikkati üzerine çeken isimler arasındaydı. İlk milli görev heyecanını yaşayan Uçar, bu sınavdan başarıyla geçti.

İdari ve teknik kadro ile uyum içinde çalışan Fuat Uçar, Karşıyaka taraftarı başta olmak üzere bütün basketbol severlerin desteğini her zaman hissetti. Kendisi, milli kadroda yer aldığı günden itibaren birçok destek mesajı aldı. Yediden yetmişe herkesin görüşü, Fuat Uçar’ın çok daha önceden milli kadroda yer alması yönündeydi.

Basketbol camiasında sevilen bir isim olan Fuat Uçar’ın, önümüzdeki yıllarda milli takımımızın birçok kademesinde yer alacağı, görev aldığı her takıma tecrübesi ile birçok şey kazandıracağı öngörülüyor.

Hayatını basketbola adayan Uçar’ı, milli takımımıza verdiği emekler ve göstermiş olduğu büyük katkıdan dolayı tebrik ediyoruz. Kendisine başarılarla dolu bir gelecek diliyoruz. Ay- Yıldızlıları’mızın çıktığı bu yolun sonu, şampiyonluk olsun…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com