Ana sayfa » Güncel » ES DENİZCİLİK FİLOSUNU BÜYÜTÜYOR…

ES DENİZCİLİK FİLOSUNU BÜYÜTÜYOR…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Türkiye’nin deniz inşaatı alanında öncü şirketlerinden olan ES Denizcilik, Deren adlı ekskavatörlü tarama dubasını filosuna ekledi. 49 metre uzunluğunda ve 12,5 metre genişliğinde olan Deren, 16 metre tarama derinliği ile saatte 400 m3 tarama yapabiliyor.

ES Denizcilik filosu, deniz yapıları inşası ile ilgili her türlü deniz aracı ve ekipmanla donatılmış, 20’den fazla özellikli gemiden oluşuyor. 2024 yılı içerisinde 2 inşaat gemisini daha filolarına dahil edeceğini açıklayan ES Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Erol Demirbaş, “Filomuzda yer alan tarak gemileri, kazık çakma gemisi, yüzer vinç ve dökü gemileri gibi gelişmiş inşaat gemilerimiz ile yüksek kaliteli, nitelikli projeler üreterek sektöre yön veriyoruz. Türkiye’nin deniz yapıları inşaatı alanında en gelişmiş deniz filosuna sahibiz.” açıklamasında bulundu.

Deniz İnşaatında ve Mühendisliğinde Lider…

Deniz inşaatı alanında, İskele, Liman, Rıhtım ve Dalgakıran İnşaatı, Deniz Dibi Tarama, Reklamasyon, Kıyı Koruma ve Rehabilitasyon, Su Altı Boru Hattı İnşaatı, Deniz Yapıları Bakım ve Onarımı gibi hizmetler sunan ES Denizcilik, inşaat sektöründeki 25 yılı aşkın tecrübesi ve gelişmiş deniz filosu ile üstlendiği projeleri başarıyla tamamlamaya devam ediyor.

Demirbaş, “Bugüne kadar en zorlu deniz inşaatı projelerini başarıyla tamamladık. Her projemizde kaliteyi ön planda tutarak, beklentileri aşmayı ve sektör standartlarını belirlemeyi hedefliyoruz. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor ve son teknolojileri operasyonlarımıza entegre ederek verimliliği maksimize ediyoruz. Ülkemizin kıyılarının, limanlarının, deniz yapılarının daha güçlü ve sürdürülebilir olması adına çalışmalarımıza devam ediyor, sadece yurtiçinde değil yurtdışında da büyük çaplı projelere imza atıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Ekolojik sorumluluğumuzun farkındayız.”

ES Denizcilik olarak sürdürülebilirliğe büyük önem verdiklerini ifade eden Erol Demirbaş şunları kaydetti: “Ülkemizin ekonomik kalkınmasına destek olmanın yanı sıra toplumumuzun refahı için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Güçlü teknik altyapımız ve uzman ekibimizle, sürdürülebilirlik ilkelerini benimsemekte ve çevresel etkileri en aza indirgemek için çaba gösteriyoruz. Her projemiz, doğal yaşam alanlarının, özellikle deniz ekosisteminin korunması amacıyla çevresel sürdürülebilirlik ilkesine bağlı olarak yönetilmektedir…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com