Ana sayfa » Siyaset » YANDAŞ YAZAR’DAN TEPKİ!: “CUMHURBAŞKANIMIZI TARİHE KÖPEKLERİ ÖLDÜREN LİDER OLARAK MI GEÇİRMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ?…”

YANDAŞ YAZAR’DAN TEPKİ!: “CUMHURBAŞKANIMIZI TARİHE KÖPEKLERİ ÖLDÜREN LİDER OLARAK MI GEÇİRMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ?…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-AKP, sokak köpekleriyle ilgili aylardır gündem konusu olan ve hayvan hakları savunucularının tepkisine yol açan yasa teklifini tamamlayıp Meclis’e sundu.

Teklifte, barınaklarda bir ay boyunca sahiplenilmeyen köpeklerin uyutulmasını öngören madde de bulunuyor. Bu konuyla ilgili sorumluluk yerel yönetimlere veriliyor.

ERSOY DEDE’DEN DİKKAT ÇEKEN TEPKİ!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da inceleyip onayladığı belirtilen teklifle ilgili iktidara yakın gazeteci Ersoy Dede’den dikkat çeken bir tepki geldi.

AKP Grup Başkanı Abdullah Güler’in, teklifin Meclis’e sunulduğunu duyurduğu basın açıklamasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Dede, Hürriyet gazetesinin teklifle ilgili AKP içerisinde bölünmeye yol açtığına dair haberini alıntılayarak şunları söyledi:

Hangi vekiller? Böylesi tartışmalı bir yasa teklifi hazırlanırken kimin ne söylediğini bilmek hakkımız… ‘Bazı vekiller’ diyerek top çevirmeyin… Mesela Kızılcahamam’da bir milletvekili, ayağa kalkıp ‘Cumhurbaşkanımızı tarihe ‘köpekleri öldüren lider’ olarak mı geçirmeye çalışıyorsunuz?’ dedi mi?…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com