Ana sayfa » Güncel » BU KARTI BASTIRDI, HABERİ YAPAN GAZETECİYİ TEHDİT ETTİ, BAKAN YERLİKAYA GEREĞİNİ YAPTI…

BU KARTI BASTIRDI, HABERİ YAPAN GAZETECİYİ TEHDİT ETTİ, BAKAN YERLİKAYA GEREĞİNİ YAPTI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın basın danışmanı olarak da gündeme gelen AK Gençlik Ocakları Genel Başkanı Ferhat Aydoğan’ın, İçişleri Bakanlığı Logolu sahte kimlik kartları bastığı ortaya çıkmıştı.

Gazeteci İsmail Arı, söz konusu olayı gündeme getirdi ve sosyal medyadan İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü’ne “Bastırıp dağıttıkları karta bakın. Üstünde kocaman İçişleri Bakanlığı yazıyor, altında da AK Gençlik Ocakları….Bu kartı gören birçok polis, jandarma kartı taşıyanı bürokrat vs. sanacak, her kapıyı açacak… Buna nasıl izin verdiniz?” sorusunu yöneltti.

GAZETECİYİ TEHDİT ETTİ
Paylaşımı alıntılayarak yanıt veren Ferhat Aydoğan, Gazeteci İsmail Arı’ya tehditler savurdu.

Ortaya çıkan İçişleri Bakanlığı logolu kartlara ilişkin yanıt vermeyen Aydoğan, “Artıkçı İsmail Arı, senin DHKP-C’li olduğun belli. Bir de utanmadan resmî kuruluşa laf ediyorsun. Sana inananlar, senin ne olduğunu benden daha iyi biliyor. Sen önce İBB’nin seni tatile gönderdiğini açıkla. İstanbul’da tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan vergilerle tatile gönderen belediye başkanı ve ona yalakalık yapan sen, üstüne mükafat gibi pişmiş kelle gibi sırıtıyorsun.

Sana son uyarımı yapmıştım. Sen insanların mahremine kadar inan, aşağılık kalitesiz insansın. Bak, ortada gezemiyorsun, çıkamıyorsun karşıma. Fare gibi kaçıyorsun. Ama beni her yerde görebilir, duyabilirsin. Sen kalemi satılık ve kalemini tetikçiliğe kullanan vatan haini birisin” ifadelerini kullandı.

‘GEREĞİ YAPILDI-19’
Dün yaşanan gelişmelerin ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından “GEREĞİ YAPILDI-19” başlığıyla paylaşımda bulundu.

Bakan Yerlikaya, Adana İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, bakanlık adına sahte kart bastıran AK Gençlik Ocakları Başkanı Ferhat Aydoğan ile, adına AK Gençlik Ocakları Özel Kalem Müdürü kartı basılan Ergin Vançin’in gözaltına alınıp, çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandıklarını duyurdu…

https://x.com/i/status/1811770913144160732

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com