Ana sayfa » Spor » ÜTÜKLERLİ: “TARAFTARIN KİŞİSEL HATAYA TAHAMMÜLÜ KALMAMIŞTIR…”

ÜTÜKLERLİ: “TARAFTARIN KİŞİSEL HATAYA TAHAMMÜLÜ KALMAMIŞTIR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Karşıyaka’nın tek taraftar grubu Çarşı’nın Lideri Taner Ütüklerli, son günlerde ayyuka çıkan transfer spekülasyonlara sert tepki gösterdi.

Piyasası 2-3 liralık oyuncuları 7 liraya Karşıyaka Spor Kulübü’ne getiren, bu seviyedeki futbolcuları 8-10 liraya Karşıyaka gibi köklü bir takımda kabul ettirmek isteyen, fason rakamlarla kulübü borçlandırmaya çalışan Karadenizli menajeri görüşmeye çağırdı.

Söz konusu olan menajer Hayati Ş. ” Yakın çevresine bütün transferlerin sadece kendisi üzerinden kulübe geçeceğini” açıklamıştı. Hayati Ş. Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerinde iki gün yatılı kaldığı hakkında çıkan iddiaları ise yanıtsız bıraktı. Futbolcu menajeri Hayati Ş.’ nin tesislerde iki gün yatılı kalmasına göz yuman futbol şube yönetimi ise check out saatinin 14:00 olduğunu açıkladı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından, yıllardır şampiyonluk özlemi çeken taraftarın sesi olan Ütüklerli, geçmişte yaşanan hataların tekrarlanmaması için, ‘’Hayati Menejerimizle yol yakınken görüşme vakti geldi bir kulağımızın arkası kaldı…! Yarın tesislere saat 15:00’’ şeklinde bir açıklamada bulundu.

Arkasına büyük Karşıyaka taraftarının desteğini alan Taner Ütüklerli ve Karşıyaka sevdalısı arkadaşları, bir ömür verdikleri kulüplerindeki bu yanlışa dur demek ve taraftar olarak hassasiyet gösterdikleri konuları konuşmak için tesislere gittiler.

Yıllardır yaşanan hüsranların yenilenmemesi adına gerçekleştirilen ziyarette, karşısında hiçbir muhatap bulamayan Taner Ütüklerli, konu ile ilgili bir açıklamada bulundu. İşte Ütüklerli’nin gündeme bomba gibi düşen açıklaması:

‘’Sezon öncesi transferler başlamış, sezon hazırlıkları planlanırken bazı konularda çekincelerimizi ilk ağızdan muhataplarına çok geç olmadan sohbet ortamında anlatmak istedik. Ama maalesef tesislerde teknik ekip dâhil kimseyi bulamadık. Madem konuşamadık biz diyeceğimizi yine de diyelim.

Yapılan ilk 3 transfer ümit vadediyor inşallah faydalı olacaklar. Metin Peker zaten hiç gitmemesi gereken bir oyuncumuzdu yeni gelmedi, gereken fedakârlıkları yaparak kulübüne döndü, yine bizimle diyoruz ama buradan yola çıkarak bazı şeylere dikkat çekelim. Oyuncuların maliyetleri takım içi dengelerimizi bozmasın. Bozacakmış gibi görünüyor.

İşini ve KSK yi çok sevdiğini bildiğimiz Ahmet Akteke’yi Sportif Direktör yapmışsınız, ama alınacak oyuncuları hangi kriteri ile sadece tek bir menajer vasıtası ile transfer etmenin sorumluluğu ve vebali büyük olur, lütfen dikkat.

Geçen sezon tüm takımı bozup 17 transfer yapılması yanlışını söylediğimizde de yönetimde olanlar, yine aynı yanlışa düşecek gibi görünüyor. Cenk Ahmet gibi, Fatih Taşdelen gibi oyuncularımızla yolları ayırmak bu kadar kolay mı pek anlayamadık.

Geçen sezon tesislere gelmesine rağmen, yönetici kaprisi yüzünden elimizden kaçan ve Batman da şampiyon olan Akın Akman gibi bir oyuncu yine kulübümüze gelmeyi düşünürken, sorunlu oyuncu değerlendirmesi ile almamak yanlıştır bu yanlışı kim sahipleniyor? Hoca mı? Yönetim mi? Sportif Direktör mü? Yoksa kerameti kendinden menkul menajer arkadaş mı?

Mustafa Reşit Hocamızın kariyeri ortada, kendisine destek konusunda bir sıkıntımız yok ama bizim sezon başı hoca arama tahammülümüz de yok. Böyle biline.

Futbolun başı Gökhan Şensan; iyisini alkışlamak, destek göstermek her şeyden önce şahsına ve niyetine saygı göstermek görevimiz.
Amaa ikazları bugün bertaraf edip taraftar işimize karışmasın deyip, hiç istemeyiz ama işlerin sıkıntı yarattığı ilk anda hesap sorulacak da odur.

Kimse unutmasın bu taraftarın artık kişisel hataya tahammülü kalmamıştır…’’

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com