Ana sayfa » Güncel » ÖZÜPAK’TAN BAKAN IŞIKHAN’A SERT TEPKİ: “DOYDUK SÜSLÜ LAFLARINIZA, LAF EBELİĞİNİZLE, OYALAMALARINIZA…”

ÖZÜPAK’TAN BAKAN IŞIKHAN’A SERT TEPKİ: “DOYDUK SÜSLÜ LAFLARINIZA, LAF EBELİĞİNİZLE, OYALAMALARINIZA…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Emekli ve Emekçi Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan’ın “Çalışanlarımız ve emeklilerimiz başta olmak üzere milletimizin her kesiminin üzerindeki yükü azaltmak ve kalıcı refah artışını sağlamak için gereken adımları atıyoruz” şeklindeki sözlerine sert tepki gösterdi.

Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Işıkhan’a “Doyduk süslü laflarınıza, doyduk laf ebeliğinize, oyalama ve ertelemelerinize. Dönün aynaya bakın, yüzünüzde mimik kalmadı, vatandaşa sunacağınız” dedi. Özüpak’ın paylaşımı şöyle:

“Çalışanlarımız ve emeklilerimiz başta olmak üzere milletimizin her kesiminin üzerindeki yükü azaltmak ve kalıcı refah artışını sağlamak için gereken adımları atıyoruz.” Diyen sayın bakan @isikhanvedat
; nedense bir biz göremiyoruz emekli ve emekçiler olarak kalıcı refah artışınızı.

Kalıcı refah artışları dediğiniz bilerek isteyerek mahkum ettiğiniz sefalet maaşlarıyla emekli ve emekçiye daha da sefil olun artışlarınız olduğunu bilensiniz.

Doyduk süslü laflarınıza,
Doyduk laf ebeliğinizle oyalama, ertelemelerinize!!

Dönün aynaya bakın yüzünüzde mimik kalmadı vatandaşa sunacağınız.

Böyle gitmeyecek!!…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com