Ana sayfa » Güncel » ÇİĞDEM ÇİMEN: “AY YILDIZ VAR GÖĞSÜMÜZDE…”

ÇİĞDEM ÇİMEN: “AY YILDIZ VAR GÖĞSÜMÜZDE…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Bugün 24 Haziran 2024 Pazartesi…
Ülkemizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bundan tam doksan sekiz sene önce bugün, ülkemizin ve İzmir’in köklü takımlarından Karşıyaka Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Atatürk, tarihi ziyaretinde Karşıyaka Spor Kulübü’nün armasına Ay-Yıldız’ı layık gördü.

Atamızın Karşıyaka Spor Kulübü’nü ziyaretinin doksan sekizinci yıl dönümünde, vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canını hiçe sayan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi; saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Armasında Ay-Yıldız’ımızı taşıma onuru Mustafa Kemal Atatürk tarafından verilen ilk ve tek kulüp olmanın haklı gururunu yaşayan, Karşıyaka Spor Kulübü’ne faaliyet gösterdiği bütün alanlarda başarılar diliyoruz.

Atamızın Ay-Yıldız’a layık gördüğü çocukları, O’nun yolundan bir gün bile sapmadı. Dün olduğu gibi, bugün de; bu onurun getirdiği sorumluluğun bilincinde çalışmaya devam ediyor.

Bu isimlerin başında, Karşıyaka Basketbol Takımı’nda uzun yıllardır malzeme sorumlusu olarak görevli olan Fuat Uçar geliyor. Böylesine gurur dolu bir tarihte milli mesaiye başlayan Fuat Uçar, U16 Yıldız Kız Milli takımımızın kadrosunda yer alıyor. Kendisinin milli görevi layığı ile yerine getireceğini biliyor ve kendisine inanıyoruz.

Her semte, her ilçeye nasip olmayan bu gururu, bu anlamlı günde milli görevinin başında yaşayan Fuat Uçar’ı kutluyor, milli takımımıza sonsuz başarılar diliyoruz.

Ülkemizin ev sahipliğinde Konya’da 15-24 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek FIBA 16 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan Ay-Yıldızlılarımız, bugün itibariyle hazırlık kapına girdi. Millilerimizin çalışmaları, 29 Haziran 2024 Cumartesi gününe kadar sürecek.

B Ligi’nde mücadele edecek olan ev sahibi Türkiye; Slovakya, Kosova, Ukrayna ve İrlanda ile C Grubu’nda yer alacak.

Yolunuz açık, başarınız sonsuz olsun Atatürk’ün Kızları… Yüreğimiz sizlerle…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com