Ana sayfa » Güncel » ABLASI TAHLİYE EDİLMİŞTİ, KARDEŞİ DE HAPİSANE DE DEĞİLMİŞ!…

ABLASI TAHLİYE EDİLMİŞTİ, KARDEŞİ DE HAPİSANE DE DEĞİLMİŞ!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Lüks yaşamlarını sosyal medyada sergilemeleriyle tanınan Nihal ve Bahar Candan, geçen yıl fenomenlere yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınmıştı. Ucuz otomobil vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandıran bir şebeke ile birlikte hareket ettikleri iddia edilen kardeşler, 14 Kasım 2023’te gözaltına alındı ve 16 Kasım’da tutuklanarak Silivri’deki Marmara Cezaevi’ne konuldu.

Nihal Candan tahliye edilmişti…
Cezaevinde yemek yememeye başlayan Nihal Candan, anoreksiya nevroza hastalığına yakalandı. Kilosu 37’ye düşen Candan, geçtiğimiz haftalarda tahliye edildi.

Bahar Candan hastanede…
Gündemden düşmeyen Bahar Candan’ın ise cezaevinde kendini yaralayarak hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti. Ablası Nihal Candan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kardeşini Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde ziyaret ettiğini duyurdu.

Nihal Candan, sosyal medya paylaşımında, “Burası senin evin değil bir tanem. Az kaldı evine, ailene kavuşacaksın. Canım kardeşim, güçlü kardeşim. Dayanmak zorundayız ikimizde” ifadelerini kullandı…

KAYNAK: Sputnik

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com