Ana sayfa » Güncel » SİYAMDER, İzmir Karabağlar Atatürk Kız Öğrenci Yurdu Şenliklerinde…

SİYAMDER, İzmir Karabağlar Atatürk Kız Öğrenci Yurdu Şenliklerinde…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-SİYAMDER, İzmir Karabağlar Atatürk Kız Öğrenci Yurdu Şenliklerinde!

Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER) İzmir Yerel Kurulu olarak İzmir Karabağlar Atatürk Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen şenlikte açılan stant büyük ilgi gördü. Katılımcılar, SİYAMDER’in misyonunu, faaliyetlerini ve projelerini tanıtırken gençlerle buluştu.Gençlere derneğin gençlik alanındaki projeleri, gönüllülük çalışmaları ve topluma katkı sağlama hedefleri detaylı bir şekilde aktarıldı.

Stantta bulunan broşürler ve dernek tanıtım materyalleriyle ziyaretçilerin ilgisi artırıldı. Ziyaretçiler, gönüllülük çalışmaları hakkında bilgi alırken, Sivil Yaşam Derneği Erasmus+ projelerine ve sivil toplum çalışmalarına nasıl dahil olabilecekleri konusunda da bilgilendirildi. SİYAMDER standında düzenlenen çeşitli aktivitelerle katılımcılarla keyifli vakit geçirildi.

SİYAMDER İzmir Yerel Kurulu Gönüllüleri; Gençlerin toplumsal konularda daha bilinçli ve aktif bireyler olmalarını sağlamak amacıyla benzer etkinliklerde yer almayı ve topluma değer katmayı sürdüreceklerini belirttiler.

Katılımcıların yoğun ilgi ve destekleri için teşekkür eden SİYAMDER İzmir gerçekleştireceği projeler ve etkinlikler hakkında daha fazla bilgi almak isteyenleri sosyal medya hesaplarını takip etmeye davet etti…

SİVİL YAŞAM DERNEĞİ

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com