Ana sayfa » Yerel » PİTBULL CİNSİ KÖPEK ZAVALLI KEDİ’Yİ PARÇALADI, SAHİBİ: “NE YAPAYIM BU İŞ BÖYLE DAYI” DEDİ…

PİTBULL CİNSİ KÖPEK ZAVALLI KEDİ’Yİ PARÇALADI, SAHİBİ: “NE YAPAYIM BU İŞ BÖYLE DAYI” DEDİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Türkiye’de üretimi, satışı ve el değiştirmesi yasaklanan türler arasında yer alan Pitbull cinsi köpeğini İzmir Caddesi’nde tasmayla gezdiren Muzaffer G (33), sahipsiz bir kediye saldıran köpeğini engellemedi.

Cep telefonuyla görüntülenen olayda kedinin ölmesi ve çevredekilerin tepki göstermesi sonrası köpeğini tekmeleyen Muzaffer G, ihbar üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saat 18.00 sıralarında İzmir Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, M.G. (33) caddede yürüdüğü esnada tasmasından tuttuğu köpeği bir kediye saldırdı. Pitbull cinsi yasaklı ırk köpek, boğazından ısırdığı kediyi sağa sola savurup nefessiz bıraktı. Acı içerisinde kıvranan kedi can çekişirken, köpeğin kediyi dişleriyle savurduğu anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

“NE YAPAYIM, BU İŞ BÖYLE DAYI…”

Görüntülerde köpeğin kediyi boğazından ısırarak savurduğu ve daha sonra köpeğin sahibi tarafından vurulan sert tekmeler ve zincirle etkisiz hale getirildiği anlar yer aldı. Çevredeki esnaf ve vatandaşların tepki gösterdiği M.G., kendisine tepki gösteren vatandaşlara “Ne yapayım? Bu iş böyle dayı” diyerek kendisini savundu…

Dipnot: Kediyi parçalayan köpeğin cinsinin Pitbull değil “Kanikorsa kırması” olduğuna dair kesinleşmemiş bilgiler var…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com