Sal, 3 Şub 2026
13.5 C
İzmir

ÖZDAĞ’DAN-BAHÇELİ’YE: “TÜRK MİLLİYETÇİSİ OLARAK KARŞI ÇIKMANIZ İÇİN SİZE KAÇ LAZIM?…”

KUZEYEGEHABER-Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak göç sorununun idrakindeyiz.

Düzensiz göçün istila olduğunu sürekli olarak vurguladık. Anadolu coğrafyasındaki demografik gelecek ve güvenliğimizi titizlikle düşünmek, telaşa kapılmadan tedbir geliştirmek, taşkınlıklara prim vermeden de tetikte olmak durumundayız. Sınır aşan göç meselesiyle ilgili politika, hedef ve görüşlerimiz iki cilt halinde 2018 yılında hazırlanmış, daha sonra da güncellenmiş AR-GE çalışmalarımızla hayata geçirdik.

Herkes susuyorken göç konusu üzerinde konuşuyorduk. Herkes duruyorken göç konusuyla meşgul oluyorduk. Sabah geleni akşam göndereceğim diyenler ipe un seren, suya yazı yazan aymazlar ve şaşkınlardır. Göç konusu ile ilgili proje hazırlamak her babayiğidin harcı da değildir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak çalışmalarımızı kamuoyuyla, ilgili devlet kurumlarıyla, üniversitelerle, medyayla ve sivil toplum kuruluşlarıyla paylaştık.

Türkiye bu yükün altından Allah’ın izniyle kalkacaktır. Ganimet avına çıkanlar da elleri boş dönmeye mahkum olacaklardır. Türkiye’de mülteci veya göçmen değil, adı üstünde geçici koruma statüsünde bulunan sığınmacılar vardır ve bunların sayılarını 13 milyon diye açıklamak kuyruklu yalandır. Düzensiz göç ile tavizsiz mücadele devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Bahçeli ortaklarının Öcalan övgülerini unuttu, Merdan Yanardağ’ı hedef aldı: “Bebek katilini övmek suçtur”

ÜMİT ÖZDAĞ’DAN TEPKİ!…

Bahçeli’ye tepki gösteren Özdağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Matematikçiye sormuşlar. 2×2 kaç eder? 4 demiş. Fizikçiye sormuşlar. 2×2 kaç eder? 4.0 demiş. Jeologa sormuşlar. 2×2 kaç eder? Jeolog gülümsemiş “Size kaç lazım?” diye sormuş. Türkiye’de 13 milyon sığınmacı ve kaçak yok diyenlere sormak lazım. Erdoğan’ın sığınmacı ve kaçak politikasına Türk milliyetçisi olarak karşı çıkmanız için size kaç lazım?

Gelelim Türkiye’deki yabancıların sayısına. 5 milyon kayıtlı Suriyeli, 2 milyon kaçak Suriyeli, 2 milyonu aşan Afgan, 2 milyon Afrika ülkesinden insan ve 2 milyon İranlı, Iraklı, Paki, Rus, Ukraynalı vs. toplam 13 milyon…”

Bu Haftanın Sıcak Başlıkları

“ÖCALAN UMUDA, AHMETLER MAKAMA, DEMİRTAŞ YUVASINA…”

KUZEYEGEHABER-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin...

“ÇARŞI-PAZARDA FİYATLAR UÇUYOR AMA TÜİK YALAN ORANLARLA PEMBE BİR TABLO ÇİZEN İKTİDARIN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYOR..”

KUZEYEGEHABER-EYT Federasyonu genel başkanı Gönül Boran Özüpak sosyal medya...

DEPREM SONRASI O BÖLGE DE FELAKET RİSKİ!…

KUZEYEGEHABER-Trabzon açıklarında yaşanan 3,8 büyüklüğündeki depremin ardından uzmanlardan bölgeye...

TÜİK, OCAK AYI ENFLASYONUNU AÇIKLADI…

KUZEYEGEHABER-Milyonlarca kişiyi doğrudan ilgilendiren fiyat gelişmelerine rehber olan enflasyon...

BÜYÜKŞEHİR’DEN GEBELİK’TEN 3 YAŞINA KADAR ÜCRETSİZ SAĞLIK VE EĞİTİM DESTEĞİ…

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzmir 95 Erken Çocukluk...

Başlıklar

“ÖCALAN UMUDA, AHMETLER MAKAMA, DEMİRTAŞ YUVASINA…”

KUZEYEGEHABER-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin...

DEPREM SONRASI O BÖLGE DE FELAKET RİSKİ!…

KUZEYEGEHABER-Trabzon açıklarında yaşanan 3,8 büyüklüğündeki depremin ardından uzmanlardan bölgeye...

TÜİK, OCAK AYI ENFLASYONUNU AÇIKLADI…

KUZEYEGEHABER-Milyonlarca kişiyi doğrudan ilgilendiren fiyat gelişmelerine rehber olan enflasyon...

BÜYÜKŞEHİR’DEN GEBELİK’TEN 3 YAŞINA KADAR ÜCRETSİZ SAĞLIK VE EĞİTİM DESTEĞİ…

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzmir 95 Erken Çocukluk...

Gökyüzünün Karanlık Noktaları: Sebebi Yıllardır Açıklanamayan Uçak Kazaları!…

KUZEYEGEHABER-Havacılık sektörü, bugün dünyanın en güvenli ulaşım yöntemi olarak...

İZMİR’DE SON 88 YILIN SAĞANAK YAĞIŞ REKORU KIRILDI!…

KUZEYEGEHABER-İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü verilerine göre, 1938 yılından bu...

DÜNYA’NIN EN GÜVENİLİR ÜLKELERİ BELLİ OLDU. İŞTE TÜRKİYE’NİN SIRALAMADAKİ YERİ…

KUZEYEGEHABER-Toplum Çalışmaları Enstitüsü, "Dünyada Toplumsal Güven" raporunu kamuoyuyla paylaştı. Ülkelerdeki...

Benzer Haberler

Popüler Kategoriler