Sal, 3 Şub 2026
13 C
İzmir

“HER ZAMAN HALKIN İÇİNDE OLACAĞIM..”

KUZEYEGEHABER-Birlikte yönetim ve vatandaşla yoğun iletişim anlayışı ile hizmet üreten Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, saha çalışmalarına sabahın erken saatlerinde devam etti.

Başkan Gümrükçü, sabah 06.00’da önce Balatçık Mahallesinde belediye başkan yardımcıları Ali Rıza Koçer, Barbaros Kiriş, Muharrem Aslan, Mahalle Muhtarı Fahrettin Çakıroğlu ile bir araya geldi.

BALATÇIK SOKAKLARINDA..

Balatçık sokakları ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi civarında incelemelerde bulunan Başkan Gümrükçü hem sorunları yerinde tespit etti hem de vatandaş ve esnafla bir araya geldi. Sabahın erken saatlerinde işe giden vatandaşlarla selamlaşan Başkan Gümrükçü, mahalle sakinlerinin iyi dilek ve taleplerini dinledi.

Başkan Utku Gümrükçü’yü sabah saatlerinde karşılarında gören Çiğlililer ise “İlk kez bu saatte bir belediye başkanını sokaklarda görüyoruz. Çok mutlu olduk” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

AHMET EFENDİ MAHALLESİ’Nİ GEZDİ..

Başkan Gümrükçü’nün bir sonraki durağı ise Ahmet Efendi Mahallesi oldu. Başkan Gümrükçü ve başkan yardımcıları, Muhtar Ferman Kaya ile birlikte mahalleyi sokak sokak gezdi, esnafa hayırlı işler dilediler.

Muhtar Ferman Kaya, mahallenin eksiklerini dile getirip, taleplerini Başkan Gümrükçü’ye iletti. Başkan Gümrükçü ayrıca taksi durağındaki taksicilerle de sohbet etti.

“HER ZAMAN HALKIN İÇİNDE OLACAĞIM”

Seçim öncesinde halkın içinde olma sözü verdiğini hatırlatan Başkan Gümrükçü, sorunlara halkla birlikte çözüm bulmak istediklerini söyledi. Bir yandan mahallelerdeki vatandaş buluşmalarına devam eden Başkan Gümrükçü sözlerini şöyle sürdürdü:

“Mahallelerde şafak mesaimiz devam ediyor. Erken saatlerde başkan yardımcılarımız ve muhtarlarımızla birlikte sokakları geziyoruz ve sorunları yerinde tespit ediyoruz. Öte yandan makamımızı mahallelere taşımaya, halkımızla birebir buluşmalara devam ediyoruz.

Ayrıca başkan yardımcılarımız da daha teknik bir çalışma yürütüyor ve kamu kurum ve kuruluşlarının öneri ve taleplerini alıyor. Açıkçası birçok koldan Çiğli’nin röntgenini çekiyoruz. Bu çalışmaların sonucunda stratejik planımızı hazırlayıp, hizmetlerimizi üreteceğiz. Birlikte yönetim anlayışı ile Çiğli’yi halkımızla birlikte yöneteceğiz..”

blank

Bu Haftanın Sıcak Başlıkları

Aliağa Helvacı Spor U-18 Takımı İzmir Şampiyonu Oldu…

KUZEYEGEHABER-İzmir U-18 Ligi’nde sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken...

“ÖCALAN UMUDA, AHMETLER MAKAMA, DEMİRTAŞ YUVASINA…”

KUZEYEGEHABER-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin...

“ÇARŞI-PAZARDA FİYATLAR UÇUYOR AMA TÜİK YALAN ORANLARLA PEMBE BİR TABLO ÇİZEN İKTİDARIN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYOR..”

KUZEYEGEHABER-EYT Federasyonu genel başkanı Gönül Boran Özüpak sosyal medya...

DEPREM SONRASI O BÖLGE DE FELAKET RİSKİ!…

KUZEYEGEHABER-Trabzon açıklarında yaşanan 3,8 büyüklüğündeki depremin ardından uzmanlardan bölgeye...

TÜİK, OCAK AYI ENFLASYONUNU AÇIKLADI…

KUZEYEGEHABER-Milyonlarca kişiyi doğrudan ilgilendiren fiyat gelişmelerine rehber olan enflasyon...

Başlıklar

Aliağa Helvacı Spor U-18 Takımı İzmir Şampiyonu Oldu…

KUZEYEGEHABER-İzmir U-18 Ligi’nde sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken...

“ÖCALAN UMUDA, AHMETLER MAKAMA, DEMİRTAŞ YUVASINA…”

KUZEYEGEHABER-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin...

DEPREM SONRASI O BÖLGE DE FELAKET RİSKİ!…

KUZEYEGEHABER-Trabzon açıklarında yaşanan 3,8 büyüklüğündeki depremin ardından uzmanlardan bölgeye...

TÜİK, OCAK AYI ENFLASYONUNU AÇIKLADI…

KUZEYEGEHABER-Milyonlarca kişiyi doğrudan ilgilendiren fiyat gelişmelerine rehber olan enflasyon...

BÜYÜKŞEHİR’DEN GEBELİK’TEN 3 YAŞINA KADAR ÜCRETSİZ SAĞLIK VE EĞİTİM DESTEĞİ…

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzmir 95 Erken Çocukluk...

Gökyüzünün Karanlık Noktaları: Sebebi Yıllardır Açıklanamayan Uçak Kazaları!…

KUZEYEGEHABER-Havacılık sektörü, bugün dünyanın en güvenli ulaşım yöntemi olarak...

İZMİR’DE SON 88 YILIN SAĞANAK YAĞIŞ REKORU KIRILDI!…

KUZEYEGEHABER-İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü verilerine göre, 1938 yılından bu...

Benzer Haberler

Popüler Kategoriler