Ana sayfa » Yerel » DURMAZ’DAN HAMZA DAĞ’A; “YAZIKLAR OLSUN ! “

DURMAZ’DAN HAMZA DAĞ’A; “YAZIKLAR OLSUN ! “

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP Aliağa Eski ilçe başkanı ve belediye başkan adayı Özcan Durmaz, AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcı Hamza Dağ’ın Millet İttifakının CHP’li Aliağa Belediye Meclis Üyesi Orhan Ulaşzade’nin evine iftara gelmesine yönelik olarak sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Dağ’ın tutumunu, yazıklar olsun diyerek eleştiren Durmaz’ın paylaşımı şöyle;

“Yazıklar olsun! 

Siyaset bu kadar ucuz ve onursuzca yapılmamalı.

Bir seçim uğruna her türlü yalanı söyleyip, teröristlikle suçlayarak insanları linç ettiniz, hayatlarını kararttınız. Amacınıza ulaştınız, seçimi kazandınız şimdide gidip evlerinde iftar yaparak, arayı düzeltmeye çalışıyorsunuz.

Zamanında her türlü iftirayı ve linci basın önünde yaptınız. Şimdide basın önüne çıkarak açıklama yapın. “Biz seçim için yalan söyledik, aslında Orhan bey dürüst, onurlu, namuslu insandır” deyin, önce Orhan beyden sonrada yanıltarak iradesine müdahale ettiğiniz Aliağa halkından ve Orhan beyin meclis üyesi adayı olduğu partimizden özür dileyin.

Biz Orhan beyin vatanını ve milletini seven, dürüst, onurlu, namuslu bir yurttaşımız olduğunu bildiğimizden kendisiyle çalışmak ve birlikte Aliağaya hizmet etmek için meclis üyeliği önermiştik. Sizin utanmadan teröristlikle suçlayarak linç ettiğiniz Orhan bey seçildi ve şimdi mecliste Aliağa’ya hizmet ediyor.

Orhan beyin çiğnenen onurunun, kaybettiği ticari itibarının ve uykusuz geçirdiği gecelerin hesabını kim verecek. Aliağa halkının yanıltılmasıyla partimize kaybettirilen seçimin hesabını kim verecek. Ne yazık ki bu ülkede size yaptıklarınızın hesabını soracak bir adalet kalmadı. Ama inşallah ilahi adalet yakanızı bırakmayacak. 

Benim seçimime ahlak dışı karalamalarla bu müdahaleyi yapanlara, yayanlara ve bu haksızlık karşısında susanlara hakkımı helal etmiyorum Bu vebal size yeter..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com