Ana sayfa » Siyaset » CHP İZMİR’DEN, İMAMOĞLU’NA SEÇİM ÖNERİLERİ..

CHP İZMİR’DEN, İMAMOĞLU’NA SEÇİM ÖNERİLERİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti.

Basına kapalı olarak düzenlenen görüşmenin ardından açıklama yapan Tunç Soyer, “Arkadaşlarımız hayırlı olsun ziyaretine gelmişler. Çok memnun olduk. Onları misafir ettik. Hem adaylık dönemi hatıralarını tazeledik hem de gelecek dönem neler yapılacağıyla ilgili konuştuk” dedi.

Gazetecilerin Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına destek verip vermeyeceklerine ilişkin sorusunu ise Soyer, şöyle yanıtladı:

“Bizim İmamoğlu’na sunduğumuz çok projemiz var. Biraz onlar karar verecek. Bu hafta sonuna kadar herhalde olgunlaştıracaklar. Bizim hem CHP İstanbul İl Başkanı Canan Hanım’a (Kaftancıoğlu)  hem Ekrem Bey’e çok önerimiz oldu. Onlar bu öneriler içinden bir şeyler şekillendirecek. Ben Ekrem Bey ile de konuştum. Onlar bizi nerede görmek istiyorlarsa biz orada olacağız. Biz çok sayıda öneri götürdük, onlar takdir edecek, belirleyecek biz hazırız.”
 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de Soyer’e başarılar dileyerek, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızı makamında  ziyaret ettik. İlçe belediye başkanlarını ve ilçe örgütlerini ziyaret etmiştik ve başarılar dilemiştik. Bugün de il yönetim kurulu olarak Tunç Başkanı makamında ziyaret ettik. Kendisine önümüzdeki görev süreci boyunca başarılar diledik” dedi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com